200 мл кефіру та 5 хвилин – моя “виручалочка” на обід: ці пиріжки з капустою близькі просять смажити щодня.
Смажені пиріжки з капустою на кефірі, дуже пишні та рум’яні! Такі пиріжечки настільки прості, що їх зможе приготувати навіть будь-який кулінар-початківець. Ділимося перевіреним рецептом.
Посолити та додати сушений кріп за смаком.
Тісто:
Крок 1
У мисці необхідно збити яйце, додати кефір, сіль, цукор, борошно (100 г) і соду, а також влити рослинну олію.
Крок 2
Поступово додавати решту борошна, замішуючи тісто. Воно має бути ніжним і злегка липким.
Крок 3
Накрити тісто рушником і дати йому відпочити приблизно 15-20 хвилин.
Формування пиріжків:
Крок 1
На цьому етапі слід розділити тісто на кілька частин.
Це Вас може зацікавити:
Крок 2
Сформувати з тіста пиріжки, наповнюючи кожен не більше ніж 1 ст. л. начинки, щоб вони не розвалилися.
Крок 3
Рекомендується смажити пиріжки на сковороді, починаючи зі шва. Як тільки вони підрум’яняться з усіх боків, пиріжки готові.
Цей простий у приготуванні рецепт смажених пиріжки з капустою стане в нагоді майже кожній господині, адже він не займає багато часу, а всі інгредієнти достатньо доступні. Смачного!