Суспільство “Врятував трьох дочок і загинув сам”: у Дністрі знайшли тіло батька. 39-річний загиблий мав 5 дітей.

Тіло було на дні недалеко від берега.

На Прикарпатті в Дністрі рятувальники знайшли тіло чоловіка, який врятував трьох дочок і загинув сам.

Про це йдеться в ТСН.12.00.

Пошуки тривали напередодні цілий день, видимість під водою була дуже поганий – водолази не бачили на відстані витягнутої руки. І напередодні і не помітили тіло, яке лежало на дні в 300 метрах від берега. Знайшли його тільки сьогодні.

«У зв’язку з тим, що водолази проводили пошукові роботи, була погана видимість, де 10-20 сантиметрів. Так тіло не знайшли. Сьогодні вранці проходили на човнах, вода збурлілася на великих оборотах і тіло піднялося на поверхню », – говорить начальник аварійно-рятувальної частини ГУ ГСЧС в Івано-Франківській області Михайло Курч.

39-річний загиблий – батько 5 дітей. З трьома своїми старшими дочками – їм 8, 10 і 11 років – пішов відпочивати на стихійний пляж на березі Дністра. Одна з дівчат зайшла на глибину, протягом почало затягувати її далі. Інстинктивно вона вхопилася за свою сестру і потягла за собою. Батько разом з третьою дочкою почали їх витягувати. Зрештою чоловік зумів виштовхнути всіх дітей на мілину. А ось сам пішов під воду.

Рятувальники кажуть, що Дністер в тому місці дуже підступний: глибина місцями до 3 метрів, чимало воронок, а найгірше – дуже сильна течія.

За матеріалами з сайту tsn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *