Кримчани в очі розказали Стрєлкову, що вони думають про Росію: “Зараз ми згадуємо про Україну як про наш золотий час”

Кримчани під постом російського диверсанта Ігоря Стрєлкова вже не приховують, що залишилися розчаровані в Росії.

Російський диверсант ФСБ Ігор Стрєлков, який брав участь в анексії Криму, вирушив відпочивати на півострів. Там визнав, що місцеві жителі сильно розчаровані в “рідній гавані”.

Свій пост Стрільців оприлюднив в російській соцмережі “Вконтакте”

“Середній паршивости (настрій у кримчан – ред.). Невдоволення загальне, але не активне. Ціни просто дикі в порівнянні з минулим роком”, – поскаржився російський найманець.

У коментарі наймита РФ кримчанка Олена Чорткова зазначила, що все набагато гірше, ніж він охвучівает. Вона підтвердила, що на півострові ростуть проукраїнські настрої.

“Настрій у Криму паршиве. Пишу як житель Криму. Люди озлоблені: парканами, віджиманням територій, землі, приватної власності і бізнесу, шаленими цінами. Такий злості я не зустрічала тут ще. Багато хто згадує Україну як золотий час. У Криму відбувається лютий бєспрєдєл” , – поскаржилася кримчанка.

Варто відзначити, що Стрільців брав найактивнішу участь в анексії Криму перед тим, як приніс війну на Донбас. За свої вчинки він навіть був нагороджений скандальної медаллю “За повернення Криму”, яку в березні 2019 року виставив на аукціон через фінансові проблеми.

За матеріалами.dialog.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *