«Ми йшлu в Росію, бігли на «референдум», а тепер у нас відбuрають землю», – мешканці окупованого Криму жаліються на беззаконня.

«Ми йшли в Росію, бігли на «референдум», а тепер у нас відбирають землю», – мешканці окупованого Криму жаліються на беззаконня. В окупованому Криму у місцевих мешканців масово відбирають землю.

Цього разу на «несправедливість» поскаржилися власники земельних ділянок поблизу Партеніту. Жителі вже програли всі «суди», тепер звернулися до ЄСПЛ.»Ми йшли в Росію, бігли на «референдум» голосувати. А тепер 7 років у якійсь незрозумілій боротьбі…

Для чого ми тоді Севастополь «вводили» до складу РФ? Щоб залишитися без землі? Щоб залишитися взагалі без нічого?», – запитують кримчани.Нічого ви нікуди не «вводили», шановні колаборанти. Вас просто використали і ошукали.

А чого ви очікували від злодіїв? Від тих, хто краде чужі території? Якої «справедливості» очікували ви – поплічники крадіїв? Ви ж самі допомагали росіянам красти чужу землю, а тепер вони вкрали вашу. Але ж яке почуття гумору у Бога, правда? Та чи зрозуміють цей урок «ошукані»..

.Файне місто Дніпро

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *