Катастрофа в РФ! ТАКЕ вперше: страшна пожежа – Бєлгород накрило, вогонь на кілометри. Помста!

У ніч на 4 лютого на одному з промислових об’єктів Бєлгородської області трапилася “бавовна”, унаслідок якої спалахнула потужна пожежа. Ця подія, ймовірно, ще сильніше порушить логістику окупантів.

Про це стверджують аналітики Інституту вивчення війни. Усе тому, що на підприємстві, де стався інцидент, нібито виготовляють важливі металоконструкції.

Нафтобаза, на якій спалахнуло полум’я, розташована на промисловому підприємстві окупантів у Борисовці Бєлгородської області. За даними ISW, на ньому виготовляють металоконструкції для ремонту Керченського мосту, що в тимчасово окупованому Криму.

Тож, пожежа могла завдати руйнувань промоб’єкту і, відповідно, перешкодити поточним ремонтним роботам Росії на Керченському мосту, що є важливим для логістики наземним шляхом росіян на Півдні України. Зауважимо, що губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Володимирович традиційно звинуватив у пожежі українські війська.

У телеграмі писали, що полум’я сягало 50 метрів заввишки та видно його за багато кілометрів.

Тим часом росіяни у коментарях обурюються. Мовляв, де їхня “потужна” ППО. Що ж, відповідь очевидна – російська ППО захищає путіна та Кремль. А днями ЗРК “Панцир-С1” з’явився уже у Новгородській області поблизу резиденції Путіна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *