Що відбувається? Цілковите враження, що Україну зливають…

Що власне відбувається? Цілковите враження, що Україну зливають, причому як передбачувані колабораціоністи — Франція з Німеччиною, так і стратегічний партнер — США. А точніше, безпосередньо Байден.

Ще кілька місяців тому 46-й президент вітав дії України, спрямовані на вступ до НАТО, а нині каже, що це неможливо через корупцію.

Ну передусім такого пункту в статуті НАТО нема, а по-друге дії не означають сам вступ, а радше кооперацію. Ще кілька місяців тому Байден називав путіна злодієм, а Росію країною-окупантом, а нині навіть не визнає, що кібератаки на держустанови Америки було ділом рук російських спецслужб. Донедавна Байден сам казав, що чекає Зеленського у липні на зустріч, а нині про це навіть немає мови.

Що сталося з дідусем Джо після 16 червня? Що такого він почув від Х…ла у Женеві, що тепер по-тупому, по-чемберленівськи зливає Україну. Що міг запропонувати путін найстарішому президенту США, що той змінив свої погляди докорінно?

У мене немає однозначних відповідей на ці питання, як і у всіх інших. Я можу тільки припускати.

Нас або продали, або обміняли, бо навряд чи віддали задарма.

Байден не Трамп, він не бізнесмен, і про продаж, на мою думку, мови йти не може. А от про обмін — інша справа. Що стояло на кону — Арктика, Сирія, хамас, південна Корея, Куба чи щось інше, — ми теж у найближчий час не узнаємо.

Але очевидно одне, тільки непохитна позиція самої України, одностайність її народу і готовність боронити свою землю до кінця — є єдиним аргументом для путіна, Байдена, ЄС та всього людства, що 30 років незалежності це тільки початок, а не фінал історії під назвою Вільна, Соборна і Самостійна Україна.

Держава це ми! І поки ми готові її захищати, вона в нас буде!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *