Скiльки paзів на дeнь мoжна заpяджати тeлефон, щоб не “вгpобити” батаpею. Вiдповідь в пеpшому комeнтарі здивує бaгатьох

Неправильне використання зарядного пристрою для телефону може призвести до того, що батарея швидко перестане заряд тримати.

Кожна людина має свій підхід до зарядки гаджета: хтось заряджає його постійно, а хтось ставить на підзарядку тільки тоді, коли рівень заряду майже на нулі. Дуже важливо знати, як правильно заряджати телефон, щоб батарея довше служила.

Багато хто чекає, поки їхній телефон до 100% зарядиться. Проте фахівці рекомендують підтримувати заряд у межах від 40 до 80 відсотків. У цьому діапазоні навантаження на батарею мінімальна, що значно збільшує термін служби. Якщо телефон до максимуму заряджати, батарея перебуватиме у стані постійної напруги, що негативно позначається на її довговічності.

Помилки, які можуть призвести до псування батареї:

1.Не заряджайте телефон у приміщеннях жарких і не допускайте потрапляння на нього прямих сонячних променів. Для заряджання вибирайте прохолодне місце без дії сонячних променів.

  1. Уникайте використання телефону під час заряджання. У цей час гаджет не тільки не заряджається, а й починає перегріватися. Якщо телефон перегріється, він може почати працювати гірше або відключитися.
  2. Використовуйте лише оригінальний зарядний пристрій. Китайські підробки можуть пошкодити батарею. Неоригінальні зарядні пристрої можуть спричинити окислення та пошкодження мікросхем всередині телефону. Тому дуже важливо заряджати телефон лише за допомогою власного зарядного пристрою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *