Таксист проти української! Зробимо таваріща відомим! Ви тільки послухайте що воно верзло!

Таксист проти української!

Зробимо таваріща відомим!

Дуже сподіваюся, що компанія не обмежиться просто розмовою
Uklon. Чи варто нагадувати, що мовою обслуговування має бути українська?

Цю людину годують українці, які платять українською валютою за послуги, які отримують на території України. Українці заслуговують на гідне ставлення до себе і своєї мови.

А цей недочоловік з таким ставленням не може продовжувати заробляти на тих, до кого відноситься з такою неповагою!!! Я, як постійний клієнт служби, вважаю,що ця особа має бути звільнена!

Dariia Konokh

Сталась неприємна ситуація з таксі в Харкові!

Сьогодні поспішала на зустріч і замовила таксі в службі Уклон. Сіла в таксі і потрібно було зробити дзвінок по роботі. В реальному житті я завжди розмовляю українською, а по роботі, тим паче. Водій одразу після моєї розмови задав цікаве питання «Почему вы разговариваете на украинском?».

Ввічливо відповідала, що українська моя рідна мова і російську я знаю досить погано. Наступні 20 хвилин поїздки я слухала, що я бандерівка, щоб я їхала до Бандерштату (пожартувала, що якраз їду 8 числа на фест в Луцьку «Бандерштат» і що його теж запрошую).

Вислухала стільки хейту з приводу української, що Харків є «исконно русский город», що українську тут нав’язують, змушують нею говорити, і щоб я їхала до свого Бандери. В кінці поїздки водій запитав, що знаходиться за вказаною адресою. Я відповіла, що це офіс ЄС в Харкові, на що почула чергову порцію хейту і прокльонів у вигляді «порохопришибзєниє». Ну і звісно ж, на Сході Росії немає, це все вигадка влади, щоб зароблять на війні гроші.

Звернувшись в службу уклон, отримала відповідь, що з водієм проведена бесіда, але сподіваюсь, що пан Ігор з номерами машини 0935МА синій Шевроле авео з номером телефону 0931771511, зрозумів, що Харків є українським містом.

Одразу кажу, що до російської ставлюсь спокійно, але людина, яка працює в сфері обслуговування апріорі не повинна такі концерти влаштовувати з приводу української мови.

Після 20 хвилин поїздки відчувала себе досить дивно, оскільки вперше стикалась з такою ситуацією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *