Більше ніколи цього не купую: “Домашній” фальсифікат: які продукти підробляють “бабусі”

Керівник центру експертиз «Тест» Валентин Безрукий розповів, де краще купувати молоко – домашнє на базарі або промислового виробництва в магазинах.

«У мене більше претензій, безумовно, до базарному молоку. З приводу домашнього молока, у нас колись були великі дослідження по закупкам в інших містах. Я купував базарна молоко в Кривому Розі, сидить бабуся в пляшках продає домашнє молоко, а воно фальсифіковане. Там є рослинні жири. Ми розуміємо, що це молоко не бабусине. Тобто хтось його їй вручив », – заявив експерт.

Він підкреслив, що зауважень у експертів завжди більше до домашнього молока, ніж до промислового.

«З приводу виробників у нас можуть бути претензії, але їх менше. Наприклад, по мікробіології бувають зауваження, по кишкової палички дуже рідко, по фальсифікації бували у нас по молоку два виробника в Харківській області.

Але я не можу сказати, що претензій багато. Якості стало більше, тому що ферм стало більше, а ферми краще стежать за своїми коровами, ніж домашні (господарства – ред.) », – зазначив Безрукий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *