Ніжне та дуже корисне варення з пелюсток троянди. А ще, це гарний профілактичний засіб…

Пропонуємо приготувати дуже смачне та ніжне варення з пелюсток троянди. Пелюстки троянди використовують для боротьби з різноманітними бактеріями. Варення з троянд використовують, як профілактичний засіб при ангіні та карієсі.

Для того, щоб зробити це варення, необхідно взяти пелюстки з чайної троянди, пелюстки якої мають ніжний, рожевий колір. Квітки збирають в червні або в липні, зранку.

Для приготування варення вам знадобиться:

Цукор – 900 грамів;

Свіжі пелюстки – 450 грамів.

Спосіб приготування:

Розберіть бутони на пелюстки, приберіть білу частину.

Промийте пелюстки під проточною водою.

Почекайте поки стече вода та трохи просушіть їх.

Покладіть просушені пелюстки у скляну банку.

Пересипайте пелюстки цукром, пошарово.

Помніть їх товкачкою, щоб виділився сік.

Закрийте кришкою та поставте у холодильник.

Зберігайте варення у холодильній камері.

Смачного!

Джерело:smereka-ua.pro

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *