Такої сили ще не було: нас накрила 7-бальна магнітна буря, скільки днів мучитиме

Україну накрила 7-бальна магнітна буря – скільки днів триватиме

Магнітна буря у 5-7 балів накрила Землю на три дні. Про це попередили в Meteoagent.

Так от, сьогодні магнітна буря оцінюється у 5 балів, 30 липня – у 7 та 31 – у 6 балів. В ці дні можуть бути перебої у роботі техніки та погане самопочуття у метеозалежних людей.

А оскільки магнітні коливання останнім часом трапляються дуже часто, то спеціалісти постійно попереджають про їх наслідки, які можуть відчувати на собі метеочутливі люди та й не тільки.

Саме тому медики рекомендують дотримуватись в періоди неспокійної геомагнітної обстановки певних правил, а оскільки цього разу магнітні бурі перевищили звичний рівень і досягли аж 7-бального коливання, то тим паче слід дотримуватись рекомендацій.

Рекомендації, як перенести магнітні бурі з найменшою шкодою для здоров’я:

в першу чергу слід дотримуватись правильного харчування в періоди геомагнітних коливань, а саме виключити з раціону харчування жирні, смажені, копчені та будь-які інші важкі для системи травлення продукти. Це стосується й гострих страв.
більше відпочивати на свіжому повітрі, здійснювати прогулянки.
добре висипатися.
не перевантажувати свій організм фізичними вправами, а краще зовсім уникати будь-яких фізичних навантажень.
завжди мати при собі необхідні ліки.

Дотримуючись рекомендацій, людям, особливо тим, що є чутливими до геомагнітних коливань, буде набагато простіше пережити ці дні, коли магнітна буря прогнозується аж в 7 балів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *