Вперше мама Зінченка вийшла до журналістів і повідомила ш0куючу інформацію щодо свого сина невже це правда?

Мати В’ячеслава Зінченка бачила оприлюднені фото та відео правоохоронців, на яких зображений підозрюваний у вбивстві Ірини Фаріон, але переконана, що виконавець ніколи не буде так сильно привертати до себе увагу. Про це мати підозрюваного розповіла журналістам «Слідства.Інфо».

«Гуляти містом Слава любить, привертати увагу може, він це завжди робив, але вбивати — ні. Знаючи свого сина, я впевнена, що він це не робив. Хлопець на відео поліцейських сидить, слідкує чи ходить вулицями — це зафіксували камери.

Але ніде немає моменту пострілу. Можливо син був як співучасник або для привернення уваги, але не вірю, що вбивав», — сказала Олена Зінченко.

@novyny.live #фаріон ♬ The Weight of Glory – Josué Novais Piano Worship

Останні тижні нічого підозрілого у поведінці В’ячеслава не помічала, а мотивів для вбивства у нього не було. Олена вважає, що хлопець в окулярах з фотографії поліцейських — має більш загорілу шкіру та худорляву статуру, на відміну від її сина.

Жінка завжди пишалася сином та ставила у приклад, він не має шкідливих звичок, натомість завжди приділяє час футболу та книгам.

«Він був дуже-дуже файний хлопець. Саме файний, з усіх боків. Я не вірю, що він міг застрелити людину, можливо, його хтось використав для відвертання уваги у момент злочину. Він завжди привертав увагу, був капітаном футбольної команди довгий час. Фінансами сина забезпечував батько, додатково Слава заробляв в інтернеті на криптовалюті», — додала Олена Зінченко.

В’ячеслав був тривалий період у Львові минулої весни, він навчався в академії «Dronarium» на оператора БПЛА. Олена каже, що тому син добре знає місто і те, як багато там камер спостереження.

«Минулого року, у нього там зʼявилося чимало нових друзів, приїхав веселий і натхненний. І коли він ось це знову їздив у Львів, хоча казав спочатку, що буде у Тернополі, розуміла, що їде до друзів. Я не володію інформацією про цих людей» – сказала жінка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *