Дуже важка втрата: сьогодні, 14 серпня 2024 року на Харківщині з@гuнула смілива Героїня Олександра Мулькевич…

На жаль, ще одна гірка втрата. Сьогодні, 14 серпня 2024 року на Харківщині внаслідок російської атаки загинула 35-річна Героїня Олександра Мулькевич.

Про це повідомляє народна депутатка Яна Зінкевич, передає “Це моя Україна“.

“Сьогодні на Харківщині росіяни скоїли черговий злочин. Було поцілено з fpv-дрона евакуаційну машину медиків-Госпітальєрів на Харківщині, яка прямувала на виконання задачі. 1 парамедикиня з пораненням середнього ступеню уже в госпіталі, їй надають оперативну допомогу. Обговорюємо питання транспортування пораненої до київського медичного закладу. Одна дівчина, на жаль, загинула.

На щиті посестра “Майк” Мулькевич Олександра Юріївна (27.03.1989-14.08.2024). Інформацію про чин прощання і похорону буде оголошено згодом.

Екіпаж із трьох дівчат мав відпрацювати сьогодні крайній день своєї ротації і завтра вже бути вдома зі своїми сім’ями. Троє відважних українок, які обрали своєю місією порятунок людських життів, наймирнішу і найнебезпечнішу ідею, були змушені змінити свої мирні професії і долучитись до підтримки українських Сил оборони. На кривавому рахунку росіян іще одна обірвана молода доля відважної українки.
Я висловлюю глибокі співчуття родині полеглої Героїні – чоловікові та матері, її друзям, побратимам, посестрам, екіпажу. Це дуже важка втрата для нашого батальйону і для усієї держави

Допомогти родині загиблої Героїні: 4441 1111 5615 7160 Цапенко Лариса Юріївна” – пише Яна Зінкевич.

Олександра Мулькевич

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *