Пляцок “Кокосова вафля”. Смакота без випікання за 10 хв.
Інгредієнти:
4 вафлі (квадратний торт)
150 г кокосової стружки
0,5 склянки молока
0,5 склянки цукрової пудри
2 кубики вершкового масла (100 г)
1 банку сливового джему
Рецепт приготування:
Молоко закип’ятити, запарити в ньому кокос.
Масло збити з пудрою у пишну масу. До масла додати кокос. Змішайте все.
На першу вафлю наносять сливове варення, по варенню третю частину кокосової маси.
Накрийте другою вафлею і натисніть злегка вниз. Нанесіть крем та рівномірно розподіліть по вафлі. Накрийте третьою вафлею і натисніть вниз.
Розподіліть рівномірно на вафлю варення зі сливи й останню частину кокосової маси.
Прикрийте останньою, четвертою пластиною і притисніть.
Помістіть у холодильник кілька годин, щоб маса сконцентрувалася, а вафлі злегка пом’якшилися.
Смачного!