А чu знаєте вu, яке з цuх яєць знесла 3Д0Р0ВА курка!? Я ранlше цьоrо не знала!

У наш час всіх хвилює правильне харчування. І це добре, адже їжа дуже впливає на наше здоров’я і самопочуття. Ми повинні бути впевнені, що продукти отримуємо з хорошого джерела.

Візьмемо, наприклад, яйця. Всі знають, що це хороший і корисний продукт. І все ж є велика різниця між «промисловими» яйцями, придбаними в магазині, і тими, які знесли кури, що гуляють на волі. Яйця місцевих фермерів, або бабуь значно кращі за якістю і, отже принесуть значно більше користі здоров’ю.

Джерело:ukrainians.today

Три різних упаковки.

Перший лоток був куплений безпосередньо у фермера. Другий – на ринку (як запевняють бабусі, кури, які їх знесли, живуть в природних умовах і харчуються зернами пшениці). А третій лоток – яйця, куплені в супермаркеті.

Фермерські

Беремо яйце з першого лотка, купленого у фермера.

Розбиваємо його на сковорідку. Яйце витекло повністю. Жовток оранжевого кольору

Беремо яйце з лотка з ринку (пам’ятаєте – кури харчувалися злаками і вільно бігали по землі?)

Розбиваємо туди ж.

Яйце з супермаркету

І, нарешті, беремо яйце з лотка, купленого в супермаркеті. розбиваємо

Зверніть увагу на колір жовтка. У фермерських яєць жовтки яскравого оранжевого кольору, а два інших блідо-жовті.

Робимо правильний вибір!

Помаранчевий жовток говорить про наявність в раціоні курей ксантофиллов (кисневмісних пігментів класу каротиноїдів) та Омега-3 жирних кислот. Це говорить про те, що курка добре харчувалася. Відповідно, в її яйця високий вміст вітамінів A, D і E, бета-каротину і кислот Омега-3. Чого не можна сказати про яйця з блідими жовтками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *