“Бабусі вже 75, але сσрому немає”: Алла пσказалася у відкритσму купальнику. Пσдивіться на цей пσ30р…

“75 років – а сорому немає”. Алла Пугачова в одному купальнику. Дивіться, поки не видалили

Алла Пугачова не виходить на сцену вже кілька років, але популярність артистки через це не падає жодної хвилини. Публіку також цікавить будь-яка інформація про життя Примадонни і особливо її реальний зовнішній вигляд.

У свої 75 років Алла Борисівна виглядає більш ніж добре, хоча, звичайно, без послуг пластичних хірургів досягти такого результату їй було б складно.

При цьому у почесному віці Пугачова ще й примудряється стежити за фігурою. Маючи підтягнуті форми, Примадонна не соромиться позувати на камеру навіть у купальнику.

Декілька років тому такий знімок на своїй сторінці виклав Максим Галкін. Чоловік знаменитості відобразив Аллу Борисівну відпочиваючої на лежаку в мініатюрному чорному купальнику.

Деякі передплатники відреагували на знімок дуже неоднозначно, написавши, що на фото можна розглянути «п’яту точку», що виступає, зірки. «70 років, а сорому немає» безапеляційно висловився один із коментаторів. Втім, позитивних відгуків було набагато більше. Більшість передплатників захопилися стрункою фігурою співачки і відзначили, що навіть у своєму віці вона примудряється виглядати «як дівчинка».

PS Діліться статтею у коментарях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *