Це чудовий молочно-пломбірний десерт, який за бажанням можна прикрасити улюбленими фруктами…
Це чудовий молочно-пломбірний десерт, який за бажанням можна прикрасити улюбленими фруктами!
Напевно, кожен з вас, не проти поласувати смачним вершковим пломбіром. Сьогодні, я б хотіла, познайомити вас з рецептом морозива з таким же смаком як з вашого дитинства.
Цей чудовий молочно – вершковий пломбір, який за бажанням можна прикрасити будь-якими фруктами, горішками, або навіть кремом. Спробуйте і вам обов’язково сподобається.
Складові:
– Вершки – 2 склянки (35%)
– Цукрова пудра – 100 грам
– Ванілін – на кінчику чайної ложки
Як готувати:
1. Для приготування цього чудового морозива я намагаюся використовувати тільки домашнє молоко. Якщо ж у вас немає такої можливості то нічого страшного.
2. У велику глибоку чашку наливаємо вершки. Якщо ви використовуєте домашнє молоко і у нього хороша жирність, то буде досить вершків зверху банки на молоці. У мене їх зазвичай виходить близько двох склянок з трьох літрів. Якщо ж молоко не сильно жирне тоді вам знадобляться вершки.
3. Отже, приступимо до приготування У чашку наливаємо вершки. Туди ж відправляємо цукрову пудру, і ванілін. (Вершки повинні бути охолоджені).
4. Збиваємо все дуже ретельно не менше п’яти хвилин. Поки не з’явиться пишна піна.
5. Переливаємо в контейнер і відправляємо в холодильник на ніч. Наш вершковий пломбір готовий! Смачного!
Якщо ви великий любитель шоколаду, то в наше чудове морозиво можна додати шоколад або какао і зробити його шоколадним. Готове морозиво розкладаємо в креманки посипаємо горіхами, і поливаємо сиропом.
Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!