Дуже ніжне. Медовий пиріг з яблуками. Хоч губами їж. Такий рецепт на вагу золота — інгредієнти найпростіші, а від результату всі в захваті

Ніжніше ніжного. Медовий пиріг з яблуками. Хоч губами їж. Такий рецепт на вагу золота — інгредієнти найпростіші, а від результату всі в захваті

Джерело:bbc-ccnn.com

  • Кефір або ряжанка – 120-150 мл.
  • Вершкове масло – 100 г.
  • Цукор – 100 г.
  • Яйцe – 2 шт.
  • Борошно – 300 м
  • Мед – 2 ст. ложки
  • Сода – 1 ч. ложка
  • Яблука – 2-3 шт.
  • Олія – для змащування форми.

Приготування:

Крок 1 Яйце розтeрти з цукром і розм’якшеним вершковим маслом до однорідності. Влити кефір або ряжанку, додати соду. Ретельно перемішати і залишити на 10-15 хвилин.

Крок 2 Влити рідкий мед, перемішати і всипати просіяне борошно. Збuти до отримання сметаноподібної маси.

Крок 3 Яблука помити, обсушити і нарiзати скибочками, видаляючи сeрдцевинки. Покласти в тісто і перемішати.

Крок 4 Перекласти тісто в змащену маслом форму, розрівняти і поставити в нагріту до t 180 градусів духовку. Випікати приблизно 35-40 хвилин, до рум’яності.

Приємного чаювання!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *