“Наш залізний генерал”: Усик розповів про враження від зустрічі із Залужним…

Український боксер зустрівся з генералом у Великій Британії.

Зокрема Усик розповів про допомогу, яку вони зібрали завдяки Великій Британії / колаж УНІАН, фото instagram.com/britukraid
Зокрема Усик розповів про допомогу, яку вони зібрали завдяки Великій Британії / колаж УНІАН, фото instagram.com/britukraid

У Лондоні відбулася благодійна акція “Автомобілі для України”, на якій були присутні чемпіон WBA, WBO, WBC та IBO у надважкій вазі Олександр Усик та посол України у Великій Британії Валерій Залужний. В інтерв’ю Youtube-каналу “Бомбардир” український боксер поділився, як пройшла його зустріч з колишнім головнокомандувачем ЗСУ.

“Це була неймовірна зустріч з Валерієм Федоровичем – наш залізний генерал. Британський фонд вкотре допомагає Україні. Ми відправили близько 50 евакуаційних автівок для ЗСУ, це дуже гарна допомога. Я вдячний українському народу та британцям, які нам допомагають. Це чудово”, – підкреслив Усик.

Відомо, що у лютому 2024 року Валерія Залужного було звільнено з посади головнокомандувача ЗСУ. Після чого президент України Володимир Зеленський призначив генерала послом України у Великій Британії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *