Теpміново! “Є пpиліт! Вaлить дим” Роcіяни пеpекрили Кpимський міcт: спалаxнула пoжежа. Відео

Росіяни перекрили міст через Керченську протоку.

Cпалахнула пожежа!

Очевидці повідомляють про вибухи над містом.

“І, схоже, є приліт на горі Мітрідат, де стояв “Панцир-С1″, після вибуху – сильна пожежа”, – інформують моніторингові канали. (Відео трохи нижче).

Подробиці від Oboz.ua

НОВА “БАВОВНА” В КРИМУ

У тимчасово захопленому військами росії Криму вранці в п’ятницю, 16 серпня, пролунали вибухи, після яких окупаційна “влада” Севастополя поскаржилася на атаку БПЛА.
Гучно було також у Керчі, Феодосії та Чорноморському: попередньо, там уражено поромну переправу й катер.

Окупанти перекривали рух незаконно побудованим Керченським мостом. У Telegram-каналі “Кримський вітер” заявили, що над Керчю працювала російська ППО.

Автори каналу писали, що може бути приліт по горі Мітрідат, де стояв ЗРК російської армії “Панцир-С1”, після вибуху там нібито почалася сильна пожежа. Пізніше очевидці спростували приліт по техніці окупантів.

“Як повідомляють підписники, швидше за все в нього збилися ракети, і стріляв він абияк, прилетіло в район автовокзалу у двори”, – йдеться в повідомленні.

Пізніше канал повідомив, що в Керчі з поромної переправи СП МІС “валить дим”. Також щось горіло у районі Кам’янки під Сімферополем.

Водночас вибухи також чули у Севастополі. Призначений Кремлем “губернатор” Михайло Развожаєв заявив про атаку БПЛА.

Представник окупантів видав, що над містом нібито збили три безпілотники.
“Нічна атака на Крим, попередньо уражені: поромна переправа в порту Керчі; катер у Чорноморському. Дорозвідка триває”, – заявив речник Української добровольчої армії “Південь” Сергій Братчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *