Терміново встигнути до вересня: людям, на кому записані квартири чи будинки, поставили жорсткі рамки

Майже 40 тисяч київських квартирних лічильників мають пройти повірку до кінця серпня. Про це попередили в “Центрі комунального сервісу”.

У публікації йдеться про те, що цього місяця підходить термін повірки у 32 047 лічильників гарячої води і 7 599 теплової енергії. Киянам необхідно вчасно повірити лічильники для коректних нарахувань за спожиті послуги.

“Не повірений прилад буде знято з абонентського обліку і нарахування здійснюватиметься за загальнобудинковим лічильником або за нормою. Інформацію про термін повірки можна перевірити в особистому кабінеті споживача (“Мої об’єкти” – розділ “Лічильники”), на сайті ЦКС. Сповіщення надходить за три місяці до закінчення терміну”, – ідеться в публікації.

Дізнатися про свій лічильник і термін його повірки можна через такі дистанційні канали обслуговування ЦКС: месенджер у Facebook, Skype, Telegram або кол-центр: 044-247-40-40.

“Замовити повірку можна самостійно, обравши компанію з ліцензією. Також це можна зробити через сайт ЦКС у розділі “Повірка/заміна лічильників”, – розповіли киянам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *